Clubkampioenschappen 2019 13 oktober 2019

Beste leden van de Spartaan,

Het wegseizoen zit er helaas alweer bijna op. En het is voor velen een prachtig seizoen geweest. De ZAC is drukbezocht geweest, de ZOMOCO heeft ook weer prachtige wedstrijden opgeleverd en bij de jeugd hebben we ook fantastische koersen gezien. Als vereniging hebben we deze drukbezochte evenementen kunnen organiseren waaronder ook de Jeugdmeerdaagse, de ronde van het Zuiderpark, de ploegentijdrit voor de jeugd en komende zaterdag nog de miniwegwedstrijd voor de jeugd. Evenementen die we konden draaien dankzij de hulp van velen van jullie.

Nu het wegseizoen er bijna opzit is het na de gezamenlijke openingsrit nu tijd voor de gezamenlijke afsluiting!

Omdat we het seizoen niet kunnen en willen afsluiten zonder clubkampioenen zullen we de afsluiting van het wegseizoen samen laten vallen met de strijd om het clubkampioenschap bij de A en B disciplines. En ondanks dat bij de jeugd de clubkampioenen al bekend zijn is er ook voor de jeugd een afsluitend programma evenals voor de MTB (Jeugd)disciplines. De oudste MTB Jeugd zal om 12.30 uur starten vanaf de Spartaan en de jongere MTB Jeugd zal een parcours in Vlaardingen rijden (graag gebracht door ouders en/of verzorgers, voor meer info graag overleg met de trainers MTB) Voor de volwassen MTBers is vooralsnog geen programma bekend, mocht ook voor hen iets gedaan worden dan zal dit in de app groepen gecommuniceerd worden.

En dus zal er op 13 oktober op het terrein van de Spartaan gestreden worden om het clubkampioenschap voor de wegdisciplines met een afsluitende BBQ in buffetvorm.

CK-peloton

Het totale programma op het Spartaanterrein ziet er daarmee als volgt uit:

11.30 uur           Individuele tijdrit jeugdrenners 400 meter (Jeugd)

12.00 uur           Behendigheidsparcours op tijd voor cat. 1/4 en cat. 5/7 (Jeugd)

12.30 uur           Wedstrijd over 2 rondes voor cat. 1/4 en over 4 ronden voor cat. 5/7 (Jeugd)

13.30 uur           A groep:                             Tijdrit met stilstaande start

14.00 uur           A groep:                             Afvalkoers/puntenkoers

15.15 uur           B groep:                             Finale Criterium 45 minuten + 3 ronden

                          A groep:                             Finale Criterium 55 minuten + 3 ronden

16.00 – 18.00 Prijsuitreiking met BBQ voor alle leden (en aanhang)

A groep: Elite, beloften, Amateurs, Junioren, Sportklasse en Nieuwelingen: Chip verplicht (INSCHRIJVEN IN HET CLUBHUIS VANAF 12.30 T/M 13.15)

B groep: Toerders, basisleden en dames (mogen ook bij de A starten): chip niet verplicht (Bij een gelijke einduitslag is de tijdrit doorslaggevend)

Inschrijfkosten: € 5,-- per deelname inclusief BBQ met drankje.

Aanhang (en ouders van de jeugd) is natuurlijk ook welkom op de BBQ, zij betalen eveneens € 5,00 p/p (bij aanmelding graag aantal personen vermelden)

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:

A-groep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (A groep en B groep die met de A groep mee wil strijden)

B-groep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weg Jeugd: door inlevering van het formulier wat is uitgedeeld op de training.

MTB aanmelding programma en BBQ via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je geblesseerd maar wil je er wel graag bij zijn? Geen probleem meld je dan alleen aan voor de BBQ. (ik doe mee met de BBQ met ….personen)

Kun je alleen deelnemen aan het CK en niet bij de BBQ aanwezig zijn? Super jammer, maar ook geen probleem, meldt je dan alleen aan voor CK.

Maar natuurlijk hopen we dat iedereen zich aanmeldt voor zowel het CK als voor de BBQ! Dit doe je door bij je aanmelding te vermelden dat je zowel bij het CK als bij de BBQ bent! Vermeld bij de aanmelding voor de BBQ wel even met hoeveel personen je wilt deelnemen aan de BBQ.

LET OP!!!!!:

Aanmelden is van groot belang zodat de verschillende programma’s tijdig kunnen worden gemaakt/ingedeeld en natuurlijk zodat er voldoende eten en drinken is voor iedereen tijdens de BBQ!!

We kijken uit naar alle aanmeldingen en hopen jullie allemaal te zien op 13 oktober zodat we met zoveel mogelijk leden gezellig het wegseizoen kunnen afsluiten!!!

Namens de organisatie Tot de 13e!!!

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Clubkampioenschappen 2019 13 oktober 2019