Toerprogramma

Vertrektijden en afspraken over de ritjes van de toerders (en renners die daar met mee rijden)

Gezien de Coronamaatregelen is er nog geen toerprogramma vastgesteld. In het algemeen staan in onderstaande tabel de toertijden
De C-toerders deze rijden hun ritten apart, er mogen andere aansluiten, maar deze mogen niet het tempo bepalen.
A & B-toerders, soms samen, soms apart, zie het schema.
Omdat we één club zijn, rijden er natuurlijk ook renners met de toerders mee, of toerders met de renners. Als het een duurtraining van de renners betreft, moet je als toerder bedenken of je daar met mee wil/kan.
Het clubhuis is open als dat in het schema staat. Staat dit er niet in en wil je voor of na je rit koffie of bier in het clubhuis, dat kan! Alleen jullie moeten het zelf regelen. Het is mogelijk een heksleutel en een code te krijgen, na instructie over het openen, afrekenen en afsluiten van het clubhuis te hebben gehad. Je kan dit aanvragen bij mij of via een mailtje aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er is een toerderscommissie gevormd bestaand uit Frits Brouwers, Jacques van Velthoven en Frans van Burk gevormd. Zij gaan het toerdersprogramma voor 2022 bespreken. Voor vragen over het toeren kan je bij hen terecht.

Winterschema
Winterschema

Zomerschema
zomerschema

 

 

U bevindt zich hier: Toerders Programma