Toeren bij de Spartaan

Welkom bij de Toerders.

Onze toerafdeling bestaat uit een grote groep trouwe fietsers (m/v, op de racefiets) die jaarrond samen fietsen. We fietsen standaard op dinsdagavond, donderdagmorgen, zaterdagmorgen en zondagmorgen. Tijdens het toeren hebben we oog voor elkaar, want we rijden geen wedstrijd. Onze afstanden liggen tussen de 55 en 135km. Er zijn geen vaste voorrijders, wel tempomakers en routekenners. Dus wil je lekker op kop rijden, dat kan. Zit je liever uit de wind, ook geen punt.
Wetenswaardigheden

  • De start is altijd vanaf ons clubhuis aan de Lange Kleiweg
  • Vanzelfsprekend zit er niveauverschil tussen onze rijders. Onze jongste rijder is 22 en de oudste 80. Om iedereen een leuke rit te gunnen is er daarom op
  • zaterdag een A en een B groep. Bij de A wordt een sprintje her en der niet geschuwd. De B rijdt een lekker tempo.
  • Heb je een lekke band, dan repareren we deze met z’ n allen. Behalve op dinsdagavond, maar dan komt iedereen altijd thuis.
  • Op dinsdagavond doen we altijd een snelle rit. Iedereen is dan weer voor het donker thuis.
  • Het dragen van een helm is verplicht.

Nieuwe leden
Hoi en Welkom! Leuk dat je op onze website kijkt! Wil je een keer meerijden om de sfeer te proeven. We zien je graag! Ons programma staat op de website. Kom gewoon langs op een van de dagen dat er gereden wordt voor een kennismaking. Als je tien minuten eerder komt kunnen we je nog even wegwijs maken. Tijdens de rit leggen we graag meer uit.

Wil je nu meteen lid worden? Dat kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier of neem dan contact op met Arnold Guijken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een toerlidmaatschap heb je al voor 82,00 per jaar. Dan kan je onbeperkt met ons meefietsen. Voor maar 14,00 extra krijg je een basislicentie van de KNWU. Hiermee kan je ook aan diverse wedstrijden deelnemen. Als toerder bevind je je in het hart van de club en kom je veel mensen tegen. Niet alleen op de racefiets maar ook op de mountainbike en crossfiets. Onze club heeft diverse afdelingen zoals de jeugd, mountainbike, fixed gear, wedstrijd (dames en heren).

Wil je meer weten? Kom langs of stuur even een email aan ons. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


U bevindt zich hier: Toerders Algemene Info