Veldrijden bij de Spartaan

 Foto650-KBONANU6

De veldrijders trainen vanaf begin oktober elke dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur op het terrein achter de wielerbaan.
Ook mountainbikers kunnen aan deze trainingen deelnemen (klik hier voor pagina MTB).
Vincent den Breejen en Jan Gudde zorgen ervoor dat er goed aan de conditie wordt gewerkt en dat de techniek van het modder rijden verbetert. Aan het eind van de training worden vaak op het middenterrein nog wat technische oefeningen gedaan en na het afspuiten van je fiets en/of een drankje in het clubhuis kun je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Wil je meetrainen, zorg dan dat je om uiterlijk 19.30 bij het clubhuis bent. We rijden dan gezamenlijk naar het oefenterrein voor de veldrijders.
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Jan of Vincent: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainings info december en januari:
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is er geen training en is het clubhuis gesloten. 23 en 30 december is er waarschijnlijk geen training, maar houd twitter in de gaten.
Let op! Volg onze twitterbox op deze site voor ingelaste training overdag tijdens de kerstvakantie!

De dinsdag na het NK veldrijden zal de laatste veldtraining zijn. Dit houd in dat dinsdag 6 en 13 Januari 2015 nog trainingen zijn.
Let op! Jan Gudde gaat vaak op de donderdag nog langer door in 2015. Om daar zeker van te zijn volg de Twitterbox op deze site of volg Jan op twitter @janXVI.

Na het veldrijden meetrainen op de racefiets op het parcours van de Spartaan. Geen probleem, met het nummer waarmee je de veldtrainingen hebt gevolgt mag je de rest van de winter ook op de weg meedoen!

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 

U bevindt zich hier: Renners Veldrijden