RWV De Spartaan feliciteert Ide Schelling met zijn veroverde bolletjestrui in de Tour de France

In de laatste interne nieuwsbrief van RWV De Spartaan hebben wij aandacht besteed aan het feit dat Ide Schelling, voormalig jeugdlid van onze club deelneemt, aan de Tour de France 2021. In dat bericht hebben wij hem een fantastische, sportieve en succesvolle tour toegewenst.

Ide01

Afgelopen zaterdag startte de Tour de France 2021 en daar waar alle ogen gericht waren op Matthieu van der Poel, Wout van Aart en Julian Alaphilippe was het vooral Ide Schelling die vriend en vijand verbaasde door in zijn eerste tourdeelname meteen de bolletjes trui te veroveren na een zeer aanvallende rit. En ook op dag twee kon hij de bolletjes trui vasthouden. Wij van RWV De Spartaan feliciteren Ide Schelling met deze fantastische start en wensen Ide alle geluk, sportiviteit en een succesvol vervolg van deze tour de France.

En voor onze jeugdrenners: blijf geloven, blijf trainen want zoals je ziet alles is mogelijk als je plezier hebt in het fietsen en voor hen die geluisterd hebben naar het interview van Ide Schelling is dat, plezier hebben in het fietsen, de basis van deze resultaten.

U bevindt zich hier: Renners Nieuws RWV De Spartaan feliciteert Ide Schelling met zijn veroverde bolletjestrui in de Tour de France