Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 2021 afgelast

Spartaan-logo-300x73

 

Beste deelnemers, sponsors en betrokkenen. 

Nederland en de rest van de wereld heeft nog steeds te maken met het coronavirus. Ondanks dat er nu gelukkig vaccinaties aanwezig zijn en er heel hard wordt gewerkt door duizenden hulpverleners om het normale leven weer terug te krijgen, zijn er nog steeds veel beperkingen.

Wij als Rijswijkse Jeugdmeerdaagse hebben ook te maken met deze beperkingen. Met veel goede moed en vertrouwen in de wetenschap hebben wij enthousiast in het najaar van 2020 onze organisatie van de Jeugdmeerdaagse 2021 opgepakt.

Maar zoals het er nu uitziet kunnen wij niet met 100% zekerheid aangeven of onze meerdaagse in juli van start kan gaan. Als organisatie kunnen wij momenteel geen kant op en zijn erg afhankelijk van hoe het virus zich gedraagt. En de andere onzekerheid is of onze deelnemers en medewerkers wel op tijd gevaccineerd zullen zijn. Het is voor ons een dilemma, want het organiseren van onze meerdaagse zit in ons DNA.

Maar wij zijn ook reƫel en vrezen dat uiteindelijk al onze moeite voor niets zal zijn geweest. Wij willen ook geen verwachtingen wekken die wij niet waar kunnen maken. De agenda van het vaccinatiebeleid is te momenteel onvoorspelbaar. De overheid is ook afhankelijk van levering door producenten.

De Rijswijkse Jeugdmeerdaagse heeft na een langdurig overleg en met pijn in hun hart besloten dat zij ook dit jaar de ronde niet zullen organiseren. Wij verlangen nu al naar 2022, en spreken de wens uit, dat wij dan gewoon weer de draad zullen kunnen oppakken.

Wij hopen jullie dan weer te ontmoeten en vragen begrip voor ons besluit.

Ervan uitgaand u hiermee voldoende te hebben ingelicht, wensen wij u het allerbeste en blijf gezond.

Met vriendelijke groet namens de organisatie van Internationale Jeugdmeerdaagse

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 2021 afgelast