Ondertekening nieuw sponsorcontract met Tacx

 Contract ondertekening

Onlangs was Vicevoorzitter Jeffrey van der Marel welkom op het nieuwe bedrijf van Tacx a Garmin Company in Oegstgeest. Aanleiding hiervoor was de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract met Koos Tacx (jr.) RWV de Spartaan heeft inmiddels een jarenlange verbintenis met Tacx. Koos Tacx liet weten erg trots te zijn op deze sponsoring gezien de rijke historie met onze club.


Waarom dan een nieuw sponsorcontract? In een eerder stadium hebben Joeri van Delft en Jeffrey van der Marel contact gezocht om over de verlenging van het contract te bespreken en daarnaast ook over afspraken rondom kleding en mogelijk andere nieuwe voordelen voor de leden van onze vereniging. Hier is vervolgens uitgekomen dat we nu een officieel contract hebben waarin onze wederzijdse afspraken zijn vastgelegd. Tacx logo nieuw

Naast de bijdrage in financiële zin en levering van materialen worden dit jaar een aantal zaken vernieuwd. Je moet hierbij denken aan nieuwe beachflags, vlaggen, banners, reclameborden en nieuwe sponsoruitingen op de auto. Daarnaast krijgen we 2 TACX NEO's in bruikleen. Zaken die straks geleverd kunnen worden, zodra we intrek nemen in onze nieuwe tijdelijke accommodatie.

Koos Tacx liet mij daarnaast weten dat we met een groep geïnteresseerde leden welkom zijn voor een rondleiding in de nieuwe fabriek zodra dit weer mogelijk is. In het nieuwe pand wordt hard gewerkt aan een belevings- en trainingsruimte, waar wij een keer op uitnodiging Tacx producten kunnen testen en ervaren. Zodra dit mogelijk is dan zal hiervoor een uitnodiging worden rond gestuurd.


Als laatste weet Jeffrey ons te vertellen: “Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat we erg trots en dankbaar kunnen zijn met onze samenwerking met Tacx.”

Bericht geplaats namens

Jeffrey van der Marel
Vicevoorzitter RWV de Spartaan

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Ondertekening nieuw sponsorcontract met Tacx