Corona update: RWV De Spartaan t/m 31 maart gesloten!

Dia1

RWV De Spartaan conform advies autoriteiten tot en met 31 maart gesloten!

Vanuit de Nederlandse regering en het RIVM is er een verbod gekomen op alle evenementen met meer dan 100 mensen. Naast dit verbod adviseert NOC*NSF de Nederlandse sport om alle sportevenementen waaronder competitie-, oefen-, en trainingswedstrijden af te gelasten. De KNWU volgt dit advies. Voor de Nederlandse wielersport houdt dit in dat alle wedstrijden, competities en andere wieleractiviteiten zijn afgelast. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020.
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. De KNWU volgt hierin de overheid en roept ook op om alle andere club-bijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten af te gelasten.Het bestuur van De Spartaan heeft besloten om - zoals ook al eerder in deze  - de maatregelen en adviezen van de Nederlandse en wielerautoriteiten te volgen. Dit betekent dat tot en met 31 maart geen enkele activiteit gehouden wordt op of vanuit De Spartaan. Het toegangshek en clubhuis blijven tot en met 31 maart letterlijk op slot. Buiten het terrein worden ook geen trainingen/evenementen georganiseerd uit naam van De Spartaan.
Als de adviezen van de rijksoverheid daar aanleiding toe geven, zullen de besluiten aangepast worden.
Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Corona update: RWV De Spartaan t/m 31 maart gesloten!