Vanaf Donderdag 7 november weer intervaltraining

verdunVanaf Donderdag 7 november starten de intervaltrainingen voor licentiehouders weer.
Evenals vorig seizoen is de training gecombineerd met de junioren, nieuwelingen en oudste jeugd. In tegenstelling tot vorig seizoen start de oudste jeugd een half uur eerder (incl. Core Stability) en stoppen om half negen.
 
De training is donderdag van 19:00 (19:30 voor U17+) - 21:15 (20:30 voor U17-) en bestaat uit een aantal intervalblokken en/of technische elementen. We starten met Extensieve Interval in november en bouwen op via Snelheid & Kracht, Duurkracht, Intensieve Interval naar High Performance Interval eind maart. Elke fase bestaat uit 4 weken waarbij gedurende de eerste 3 weken de intensiteit langzaam wordt opgevoerd met een techniektraining in de 4e week.
Gebruik van een hartslagmeter en kennis van je hartslagzones is aan te bevelen maar niet noodzakelijk. Het helpt wel om de training zo goed mogelijk uit te voeren. Naast deze training zal je zelf voor voldoende extensieve duur omvang moeten zorgen om de juiste basis voor je seizoen te leggen.
 
Wil je aan deze training deelnemen dan zijn er een aantal voorwaarden:

- Meldt je aan via een whatsapp bij ondergetekende. Ik voeg je toe aan een appgroep waarin wekelijks de opbouw van de training van die week wordt gepost.

- Meldt je (vooral de eerste weken) vooraf aan/af via de appgroep. Wij kunnen daardoor het aantal mensen op de training beter inschatten.

- Je volgt het programma zoals dat door de trainers wordt aangeboden. Geen eigen schema's, dat is niet veilig te faciliteren door de trainers.

Namens team trainers,

Guido Smit
06-13310805

 
U bevindt zich hier: Renners Nieuws Vanaf Donderdag 7 november weer intervaltraining