Start 2 Race Wielrenclinic - Bochten editie

Flyer03

Eindelijk is die daar dan, de aankondiging dat we in herhaling gaan met onze Start2Race wielrenclinic. Uiteraard staat deze clinic in het teken van het wedstrijd rijden maar deze keer focussen we ons vooral op de bochten. Want het rijden van een bocht, in een groep en nog hard ook, hoe doe je dat eigenlijk?

Wat gaan we doen: We starten om 19:15 in het clubhuis, daar maak je kennis met onze trainers en maken we een praatje met elkaar om te kijken wat een ieder zijn niveau is. Vervolgens gaan we de baan op en gaan we aan de slag met een set specifieke oefeningen voor bochten. Als iedereen zich een beetje comfortabel voelt gaan we verder als groep zijnde en gaan we met zijn 2en, 3en, 4en of meer door die zelfde bochten. We sluiten af met een race over een x aantal rondes. We zijn tenslotte wel De Spartaan.

Lijkt je dit leuk? Dan ben je op donderdag 27 juni vanaf 19:15 van harte welkom. Voor 2 euro 50 kan je deelnemen en krijg je na afloop bij inlevering van je nummer een hersteldrankje van ons. De opzet is zeer laagdrempelig, voor bijna alle leeftijden (14-99) en vooral bedoelt om je enthousiast te maken voor het wedstrijdwielrennen. Bij twijfel dus vooral meedoen. Diverse leden van de Spartaan zullen aanwezig zijn om je te voorzien van tips en trucks en je op het parcours te begeleiden. Super leuk. Ben je nou enthousiast geworden en wil je meedoen of heb je vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Do 27 juni 2019, kosten € 2,50 /keer van 19:15 tot ongeveer 22:00

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Start 2 Race Wielrenclinic - Bochten editie