Start 2 Race Wielrenclinic

Flyer02

 

Ben jij de Strava kampioen van jouw groep, is geen KOM meer veilig voor jou en heb je altijd al eens willen weten wat die benen van je nu echt waard zijn? Of ben je geïnteresseerd in het rijden van wedstrijden en hoe dat nu nou allemaal gaat? Kortom wil je wel eens ruiken en proeven aan de wielerwedstrijdsport zonder dat je ervaring nodig hebt, maar wel behoefte aan uitleg en coaching?

Dan organiseert RWV De Spartaan een wielrenclinic om je te helpen de volgende stap in het wielrennen te zetten. Op donderdag 18 en 25 april 2019 ben je vanaf 19:00 uur welkom in het clubhuis van RWV De Spartaan, Lange Kleiweg 116, 2288 GR Rijswijk. Inloop vanaf 19:00 en start introductie om 19:15 uur. Voor €2,50 per keer krijg je alle ins en outs te horen over het hoe te starten met het wedstrijd wielrennen, gaan we vervolgens de baan op om het een en ander in de praktijk te brengen en sluiten we af met een 20 minuten durende race. Daarna krijg je van ons een hersteldrankje en hopelijk heel veel goede zin om bijvoorbeeld op dinsdag in onze Zomer Avond Competitie (ZAC) mee te gaan fietsen.

De opzet is zeer laagdrempelig, voor bijna alle leeftijden (18-99) en vooral bedoelt om je enthousiast te maken voor het wedstrijdwielrennen. Bij twijfel dus vooral meedoen. Diverse leden van de Spartaan zullen aanwezig zijn om je te voorzien van tips en trucks en je op het parcours te begeleiden. Super leuk. Ben je nou enthousiast geworden en wil je meedoen of heb je vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Do 18 & 25 april 2019, kosten € 2,50 /keer van 19:00 tot ongeveer 21:30

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Start 2 Race Wielrenclinic