Uitnodiging 30 oktober a.s.: De toekomst van De Spartaan in 2019 en verder

De toekomst van De Spartaan in 2019 en verder

Kom naar de bijeenkomst op dinsdagavond 30 oktober om 19:00u

Zoals velen van ons weten staat De Spartaan vandaag de dag voor een flink aantal uitdagingen en er zijn veel vraagstukken die om een oplossing vragen. Belangrijke thema’s die nu concreet spelen zijn:

- Wie gaat de Spartaan besturen vanaf 2019?
- Waar staan we met De Spartaan anno nu?
- Welke richting moet De Spartaan volgen?
- Hoe draaien de individuele afdelingen en wat kan er beter?

Belangrijkste punt is om een nieuwe invulling aan het huidig algemeen bestuur te geven. De functies van secretaris en vice-voorzitter zijn reeds vacant. Tevens heeft de huidige voorzitter aangegeven niet meer verder te gaan in 2019 en zijn tijd, ervaring en kennis op een andere manier voor De Spartaan in te willen zetten. In de komende ALV zal er gestemd worden over de invulling van de nieuwe bestuursfuncties, mits er natuurlijk kandidaten opstaan!

Ondergetekende leden van De Spartaan zijn een initiatief gestart om deze nieuwe bestuursleden te vinden en organiseren daarom deze avond. Al doende hebben wij ook al samen met het huidige bestuur een aantal ideeën op papier gezet die mogelijk richting kunnen geven aan hoe we onze mooie vereniging verder kunnen laten groeien en bloeien. Deze ideeën willen we 30 oktober ook graag delen en bediscussiëren. Wij denken in ieder geval dat De Spartaan een vereniging vóór leden en dóór leden moet zijn, waarin verbinding met elkaar centraal staat.

Wil en kan jij De Spartaan verder helpen? We nodigen je van harte uit om naar
de bijeenkomst te komen op dinsdagavond 30 oktober om 19:00u.
Heb jij goede ideeën? Wil jij invulling geven aan één van de (bestuurs)functies of wil je meehelpen de nieuwe toekomstvisie vorm te geven? Kom naar de bijeenkomst en help jouw vereniging vooruit!

We kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van dit bericht vragen hebt of wilt reageren: schroom niet om contact met (één van) ons op te nemen!

Jako Neeleman, Sirik Deerenberg, Jeffrey van der Marel, Eibert van ’t Hoff, Arnoud Walrecht, Marcel van Mil, Guido Smit, Xander Hensing, André Mook

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Uitnodiging 30 oktober a.s.: De toekomst van De Spartaan in 2019 en verder