Podium voor Frank en Biko, Jeroen er dichtbij.

20170916 UsquertLang leek het erop dat de amateurploeg dit seizoen met slechts 1 podium zou eindigen (3e plaats Peter Fils in Abbenbroek), dat was echter buiten Frank Lanting gerekend, die naar eigen zeggen 'pardoes' op het podium belande in de combinatie koers met elites in Usquert. Halverwege de koers was Frank al weg met een renner van NWVG, maar het 2-tal werd na een 15tal rondes weer teruggehaald.

Waarna de uiteindelijke winnaar ervandoor ging (Frank Thomson). In de finale sprong Frank mee met Harry Sweering (Babydump) en ze liepen snel in op de koploper.. Toen het ging regenen leek Frank even los te zijn, maar Sweering herstelde dit iin de slotronde. Al met al kon zijn naamgenoot net vooruit blijven en finishte Frank zelf knap als 3e in dit elite veld. 

Daar bleef het niet bij, want ook de nieuwelingen scoorden goed,

20170916 Ameidena eerdere podia van Biko (3e Raamsdonkveer) en Joris (2e DK Tijdrijden) voegde Biko daar nog een 2e plaats in Ameide aan toe. Van der Hoeven en Rasenberg reden 12 rondes voor het slot weg, in de slotronde wist Biko zijn karretje nog aan te haken, maar van der Hoeven bleek van kop af toch te sterk en won voor Biko.

Een knappe ereplaats was er ook nog voor Lou Bromsnor, die 4e werd in de Groeistad Klassieker voor 40+.

20170917 zomocoTot slot kwam ook de ZoMoCo ten einde, waarin Don de Leeuw een 5e plaats behaalde in her A-klassement. Ook Andre Mook (6e) en Harmen Land (9e) mochten een enveloppe ophalen.

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Podium voor Frank en Biko, Jeroen er dichtbij.