Lichttrainingen 2017-2018

winter16-17Nu de ZomerAvondCompetitie (ZAC) afgelopen is, begint de lichttraining vanaf 26 september 2017 en zal duren t/m 20 maart 2018.
Vanaf Dinsdag 27 maart 2018 begint de ZAC daarna weer.

Dit is een vrije training, waarbij er geen trainer aanwezig zal zijn.

Tijdens deze training wordt er alleen op het 'kleine' rondje gereden (+/- 500m), welke verlicht is.

Om deze training zo ordentelijk en veilig mogelijk te laten verlopen voor iedereen hierbij nog eens de spelregels:

  • Vanaf 19:30 t/m 20:30 staat de training voor iedereen open, waaronder ook toerders. Vanaf 20:30 t/m 21:15 is de baan exclusief voor de renners (vanaf de Nieuwelingen).
  • Niet meer dan 2 renners naast elkaar, omdat het kan gebeuren dat er meerdere groepen ontstaan met een verschillende snelheden.
  • Houdt 'hoog' (buitenbocht) indien je rustig fietst, zodat snelle groepen je via de binnenzijde kunnen passeren.
  • Als je als snellere groep een langzamere groep nadert en wilt passeren, roep dan 'hoog', zodat deze groep ook weet dat jullie eraan komen.
  • Wil je vanuit een langzamere groep aanpikken bij een snellere groep, wacht dan tot de laatste renner gepasseerd is en voeg niet midden in de groep in.

Deze training is gratis voor leden van de Spartaan en WTOS. Niet-leden kunnen een rugnummer aanschaffen voor €20 in de kantine, waarmee ze de hele winter toegang hebben tot deze trainingen, op vertoon van dit nummer. Leden van de Spartaan en WTOS worden verzocht om in hun teamkleding te verschijnen.

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Lichttrainingen 2017-2018