Dinsdag 9 mei, Bitterballenpremie koers bij De Spartaan.

Bij De Spartaan is het altijd gezellig, zeker na een dinsdag zomer avond competitie wedstrijd met een grote opkomst. Menig renner blijft dan nog even hangen bij de bar om na te praten over de geleverde prestatie. Een eventueel gescoorde eindpremie belandt al gauw in de algemene pot om een rondje te scoren voor de renners waar een kwartier geleden nog keihard strijd mee was geleverd. Gezelligheid kent geen tijd en dat snappen we bij De Spartaan. Ook snappen we dat gedane inspanningen hongerig maakt. Een hapje smaakt altijd goed en zo bedacht Spartaan renner André Kok, waarom fietsen we niet eens een keertje voor een hapje na de wedstrijd, een portie bitterballen bijvoorbeeld?

Daarom heeft André Kok voor dinsdag 9 mei een speciale editie van de dinsdag ZAC bedacht. Behalve het genen waarvoor we altijd al fietsen (punten en eindpremies) fietsen we deze dinsdag ook voor bitterballen. Halverwege de wedstrijd gaan de A als ook de B categorie afsprinten voor een portie bitterballen. Bij voldoende opkomst wordt er tijdens deze tussensprint per categorie 3 portie bitterballen verdeeld. Deze moeten na de koers uiteraard gelijk genuttigd worden bij de bar. Ook wordt er in de koers nog een bitterballen verrassing premie uitgedeeld. Hoe je daar voor in aanmerking moet komen blijft nog even een ……. verrassing.

Niet iedereen zal een bitterballen premie scoren tijdens de koers. Daarom kan je na afloop ook een portie aan de bar scoren. 8 bitterballen voor maar 2,50. Geen geld natuurlijk. Na afloop gaan we er dan ook een gezellig feestje van maken en hopen dan ook heel veel renners en rensters te verwelkomen. U komt toch ook komende dinsdag 9 mei? De Spartaan zal u graag verwelkomen.

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Dinsdag 9 mei, Bitterballenpremie koers bij De Spartaan.