Corona-update RWV De Spartaan - Vrijdag 27 maart 2020

Beste Spartanen,

De Corona maatregelen zijn de afgelopen periode door de autoriteiten (RIVM, KNWU) verder verscherpt.
De Spartaan volgt deze maatregelen op. Dit betekent dat tot nader te bepalen datum:

  • Er geen enkele activiteit gehouden wordt op of vanuit De Spartaan
  • Het toegangshek en clubhuis gesloten blijven
  • Buiten het terrein geen trainingen/evenementen georganiseerd uit naam van De Spartaan.

Kan je gezien het Coronavirus überhaupt nog buiten fietsen? Lees hiervoor het bericht van de KNWU met een duidelijk overzicht en uitleg:
https://www.knwu.nl/magazine/kan-ik-gezien-het-coronavirus-nog-buiten-fietsen?mc_cid=714c475a43&mc_eid=18ab95751c

Indien de berichtgeving van de autoriteiten aanleiding geven om deze maatregelen aan te scherpen of in te trekken, volgt er nader bericht. Wij laten bewust op dit moment de einddata voor deze maatregelen open, omdat deze nog hoogst onzeker zijn.

Wij willen iedereen op het hart drukken om zoveel mogelijk in de geest van de Corona-maatregelen te handelen.

Wij wensen iedereen in deze onzekere tijden veel gezondheid en de kracht en inspiratie toe om positief met alle uitdagingen om te gaan.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hartelijke groet,
Bestuur RWV De Spartaan

Persbericht 18 maart 2020

PERSBERICHT 18 MAART 2020 RWV DE SPARTAAN 

 

Spartaan-logo-300x73

 

podium OFFICIËLE MEDEDELING  
Internationale Jeugdmeerdaagse schuift naar 2021

Zoals iedereen vast wel merkt, leven we in een onzekere periode. Veel trainingen worden afgezegd, wedstrijden gaan niet door en zelfs verenigingen gaan op slot. Ook RWV De Spartaan ontkomt er niet aan en volgt volledig de lijn van het RIVM, NOC/NSF en de KNWU.

Lees meer: Persbericht 18 maart 2020

Corona update: RWV De Spartaan t/m 31 maart gesloten!

Dia1

RWV De Spartaan conform advies autoriteiten tot en met 31 maart gesloten!

Vanuit de Nederlandse regering en het RIVM is er een verbod gekomen op alle evenementen met meer dan 100 mensen. Naast dit verbod adviseert NOC*NSF de Nederlandse sport om alle sportevenementen waaronder competitie-, oefen-, en trainingswedstrijden af te gelasten. De KNWU volgt dit advies. Voor de Nederlandse wielersport houdt dit in dat alle wedstrijden, competities en andere wieleractiviteiten zijn afgelast. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020.
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. De KNWU volgt hierin de overheid en roept ook op om alle andere club-bijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten af te gelasten.Het bestuur van De Spartaan heeft besloten om - zoals ook al eerder in deze  - de maatregelen en adviezen van de Nederlandse en wielerautoriteiten te volgen. Dit betekent dat tot en met 31 maart geen enkele activiteit gehouden wordt op of vanuit De Spartaan. Het toegangshek en clubhuis blijven tot en met 31 maart letterlijk op slot. Buiten het terrein worden ook geen trainingen/evenementen georganiseerd uit naam van De Spartaan.
Als de adviezen van de rijksoverheid daar aanleiding toe geven, zullen de besluiten aangepast worden.
Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Zaterdagtrainingen RWV De Spartaan

spartaan duurtraining 02

Vanaf zaterdag 2 november 2019 gaan de wedstrijdrenners van RWV de Spartaan weer langzaam opbouwen naar het nieuwe seizoen. Een belangrijk onderdeel van die opbouw is de duurtraining, oftewel uren maken op een steady tempo.

Wil je deelnemen aan deze trainingen? Hou dan het volgende in acht:

Lees meer: Zaterdagtrainingen RWV De Spartaan

Vanaf Donderdag 7 november weer intervaltraining

verdunVanaf Donderdag 7 november starten de intervaltrainingen voor licentiehouders weer.
Evenals vorig seizoen is de training gecombineerd met de junioren, nieuwelingen en oudste jeugd. In tegenstelling tot vorig seizoen start de oudste jeugd een half uur eerder (incl. Core Stability) en stoppen om half negen.

Clubkampioenschappen 2019 13 oktober 2019

Beste leden van de Spartaan,

Het wegseizoen zit er helaas alweer bijna op. En het is voor velen een prachtig seizoen geweest. De ZAC is drukbezocht geweest, de ZOMOCO heeft ook weer prachtige wedstrijden opgeleverd en bij de jeugd hebben we ook fantastische koersen gezien. Als vereniging hebben we deze drukbezochte evenementen kunnen organiseren waaronder ook de Jeugdmeerdaagse, de ronde van het Zuiderpark, de ploegentijdrit voor de jeugd en komende zaterdag nog de miniwegwedstrijd voor de jeugd. Evenementen die we konden draaien dankzij de hulp van velen van jullie.

Nu het wegseizoen er bijna opzit is het na de gezamenlijke openingsrit nu tijd voor de gezamenlijke afsluiting!

Lees meer: Clubkampioenschappen 2019 13 oktober 2019

Thomas Nieland (Amateurs) en Dennis Meijer (Sportklasse/Basisleden) kronen zich tot winnaars van de 2e Omloop van het Zuiderpark

omloopzuiderpark02

Het was een prachtige zondagochtend daar in het Zuiderpark op de eerste dag van September. De hitte was in de nacht verdreven en daarvoor in de plaats ideaal koers weer gekomen. Eindelijk was het dan zo ver, zowel voor de organisatie als voor de renners, deze zondagochtend ging het gebeuren. 2 spetterende maar vooral snelle wedstrijden met hopelijk veel spektakel waarbij iedereen zou genieten, dat was de wens van de organisatie en hopelijk zou die wens vervuld gaan worden.

Lees meer: Thomas Nieland (Amateurs) en Dennis Meijer (Sportklasse/Basisleden) kronen zich tot winnaars van de 2e Omloop van het Zuiderpark

U bevindt zich hier: Renners Nieuws