Weekend La Chouffe 2015

Met dit schitterende weer is de verleiding groot om op het strand te gaan liggen. Om jullie te zorgen dat jullie toch vooral veel blijven fietsen is hier nu de ideale motivator! Een weekend in de Belgische Ardennen met de Spartaan met daarin deelname aan La Chouffe. Dus aarzel niet en schrijf je snel in.

 

Wat, waar en wanneer?

We gaan 14 t/m 16 augustus een weekend naar Houffalize in België. Tijdens dit weekend doen we mee aan La Chouffe Marathon een wedstrijd/ toertocht welke op 15 augustus zal plaatsvinden. Je kan kiezen voor 60 of 90 km door de mooie Belgische Ardennen (http://www.chouffemarathon.com/rides-and-races/).

 

 

Huisje

We hebben alvast een ruim huisje in Houffalize gereserveerd (https://www.ardennes-etape.nl/vakantiehuizen-ardennen/Houffalize/Vakantiehuis-104782-01/Lang-Weekend-0_10-20150814.html) voor de periode van 14 t/m 17 augustus. Dat alles voor de bijdrage van 35 euro (naast een zonnig humeur, hulp in de huishouding, etc.).

 

Ja, ik wil!

Als je dit goed vindt klinken, meld je dan via een reply bij ons aan voor dit weekend. Het huisje kunnen we met maximaal 12 personen vullen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je plek in het huisje is echter pas definitief als we de 35 euro op de rekening van De Spartaan (NL37 RABO 0157 4991 62 op naam van J. Varenhout) hebben ontvangen o.v.v. weekend La Chouffe. De betaling dient uiterlijk 31 juli 2015 te zijn voldaan. Heb je niet betaald voor deze datum, dan vervalt je aanmelding en zullen wij je plaats toekennen aan de reservelijst-aanmelders. Als je na je aanmelding bij ons toch besluit niet mee te gaan, dan krijg je je geld niet terug. Je kunt je plek wel overdragen aan iemand die zich nog niet heeft aangemeld.

 

Wedstrijd

Vergeet ook niet om jezelf voor de wedstrijd aan te melden. De kosten zijn €20,00 (+ €10,00 voor de chip). Ga naar:http://www.chouffemarathon.com/registration

 

Meld je aan…

… via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat even weten:

·       of je 14 augustus op de Spartaan verzamelt

·       of er iemand met je mee kan rijden

·       of je rechtstreeks gaat en wanneer je dan aankomt

·       of je speciale dieetwensen hebt

U bevindt zich hier: Mountainbikers Nieuws Weekend La Chouffe 2015