Dagtrip Posbank - ZATERDAG (!) 16 mei

Het is alweer bijna tijd voor de tweede dagtrip van 2015! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 16 mei. Na een kleine inventarisatie is besloten deze dagtrip te verplaatsen naar de zaterdag, en dus niet zoals gewoonlijk op zondag. We zoeken een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland op: de Posbankroute bij Rheden. Een zeer afwisselende route over de Veluwe, door het bos en over heidevelden, met voor Nederlandse begrippen aardig wat hoogteverschil. De route is in totaal zo'n 50 km lang. Informatie over het parcours vind je hier.

 

Om de route te mogen rijden heb je een vergunning van natuurmonumenten nodig. Deze vergunning is het hele kalenderjaar geldig, en geldt ook op een aantal andere routes in Nederland. De route kost 7,50 euro en is te koop bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten, tevens ons verzamelpunt. Het bezoekerscentrum opent op zaterdag om 10.00 uur, je kunt dus ter plekke een vergunning kopen voor we vertrekken.

Rheden ligt op ongeveer 1.15 uur rijden van Rijswijk, net ten oosten van Arnhem. We zullen om 10.00 uur starten vanaf het verzamelpunt. Graag hoor ik of je eigen vervoer hebt, en of je eventueel iemand mee kunt nemen.

We verzamelen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten, hier is voldoende parkeergelegenheid:

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5a

6991 JE Rheden

 

Een gezellige dag op de mountainbike die je niet mag missen, meld je dus gauw aan door even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! (En vergeet niet even aan te geven of je plek hebt voor een clubgenoot + fiets) Eventuele laatste informatie en over evt. carpoolen volgt voorafgaand aan de dagtrip.

U bevindt zich hier: Mountainbikers Nieuws Dagtrip Posbank - ZATERDAG (!) 16 mei