Weekend Willingen - 12 t/m 15 Juni

De eerste weken training zijn achter de rug en de conditie (en de zon!) komt weer terug. Het is duidelijk tijd voor een gezellig en uitdagend weekendje weg met de MTB-ers van de Spartaan!

 

Wat, waar en wanneer?

We gaan 12 t/m 15 juni naar Willingen in Duitsland. Gedurende deze periode is in Willingen een van de leukste MTB evenementen aan de gang: het Willingen Bike Festival. De nieuwste producten kan je zien en er zijn diverse evenementen. Onder deze evenementen is op 13 juni de marathon waar we graag als groep aan willen deelnemen.

Er zijn drie verschillende afstanden (52 km, 95 km of 121 km) ieder kan dus zelf kiezen voor zijn eigen uitdaging (aanmelden: https://www.online-registration.de/index.php).

LET OP: Op de 95 km zal tevens het clubkampioenschap voor 2015 worden verreden! Kies je voor de langste afstand, dan wordt je doorkomsttijd op de 95 km ook meegenomen in het klassement, en doe je dus gewoon mee voor het clubkampioenschap.

 

Huisje

We hebben alvast een ruim huisje in Willingen gereserveerd voor de periode van 12 t/m 15 juni (zie: https://www.casamundo.nl/cm_object/?object=1960693&persons=10&start=2015-06-12&days=3). Dat alles voor de bijdrage van 35 euro (naast een zonnig humeur, hulp in de huishouding, etc.).

 

Ja, ik wil!

Als je dit goed vindt klinken, meld je dan via een reply bij ons aan voor dit weekend. Het huisje kunnen we met maximaal 12 personen vullen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je plek in het huisje is echter pas definitief als we de 35 euro op de rekening van De Spartaan (NL37 RABO 0157 4991 62 op naam van J. Varenhout) hebben ontvangen o.v.v. weekend Willingen. De betaling dient uiterlijk 29 mei te zijn voldaan. Heb je niet betaald voor deze datum, dan vervalt je aanmelding en zullen wij je plaats toekennen aan de reservelijst-aanmelders. Als je na je aanmelding bij ons toch besluit niet mee te gaan, dan krijg je je geld niet terug. Je kunt je plek wel overdragen aan iemand die zich nog niet heeft aangemeld.

 

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en laat even weten:

· of je 12 juni bij de Spartaan verzamelt

· of er iemand met je mee kan rijden

· of je rechtstreeks gaat en wanneer je dan aankomt

· of je speciale dieetwensen hebt

NB! Vergeet niet jezelf tijdig aan te melden voor de marathon!

 

U bevindt zich hier: Mountainbikers Nieuws Weekend Willingen - 12 t/m 15 Juni