Mooie overwinning van Biko in Zuid-Beijerland.

Tijdens een harde koers die vanaf ronde 1 al werd gekenmerkt door demarrages wist Biko aan te haken bij de beslissende ontsnapping. Eerst reed hij een gat dicht naar twee man die vooruit gesprongen waren. Peloton kwam in laatste ronde terug en op 30 meter ging hij nogmaals, de andere werden teruggepakt Biko hield 30 meter over, hij hield die 30 meter vast een ronde lang. En er werd serieus op hem gejaagd. Het resultaat na een wedstrijd lang hard werken, een mooie overwinning en een mooi podium. Aanvallen loont dus wel degelijk!!!

 biko

Bij categorie 1 stond Tim Bennis aan de start. Gelijk bij de start was er een massale valpartij. Helaas was ook Tim tegen de grond gegaan. Bij de herstart was het vertrouwen nog niet terug en moest hij de rest van de wedstrijd achtervolgen. Uiteindelijk kwam hij als twaalfde over de streep.

Ook Rosalie de Haas was afgereisd naar Zuid-Beijerland. Zij had geen beste start en moest in de achtervolging. Ze kreeg het gat naar het peloton niet meer dicht. Uiteindelijk wist zij als negentiende te finishen.

U bevindt zich hier: Jeugd Nieuws Mooie overwinning van Biko in Zuid-Beijerland.