ROYAL Fixed Gear Racing Team

ROYALROYAL LOGO kleurSinds 2016 is de Spartaan verrijkt met een "nieuwe" tak van fietsen, Fixed Gear. Enthousiaste renners introduceerde deze tak van wielrennen binnen De Spartaan en na een introductie tijdens de algemene ledenvergadering werden zij met open armen ontvangen. Een nieuwe spectaculaire afdeling dus binnen de vereniiging. Zij rijden criteriums en mini drome op baanfietsen dus; vast verzet zonder remmen. Houd de site in de gaten want ze houden binnenkort (demo)wedstrijden bij de Spartaan.   We stellen even voor . . .

ROYAL2ROYAL is een hechte Fixed Gear Racing Team dat uit mannen bestaat die de potentie hebben om te presteren op het hoogste niveau. Deze hard rijdende fietsers zijn afkomstig uit Den Haag en omstreken. Wij zijn in 2011 begonnen met vier leden en zijn nu langzaam uitgebreid naar negen leden. We hopen dat er meer mannen/vrouwen bij ons willen aansluiten. Sinds we met elkaar trainen en aan veel wedstrijden hebben deelgenomen, is er een hechte vriendschap ontstaan. Een band die als maar sterker wordt. Kortom Team Royal, traint en fietst gezamenlijk, concurreert zoveel mogelijk in wedstrijden en organiseert minimaal twee evenementen per jaar. Daarnaast documenteert en rapporteert team Royal een tal van fixed gear evenementen op hun eigen website, Facebook en Instagram. De naam ‘ROYAL’ is ontstaan uit de liefde die we voor onze stad Den Haag hebben. De stad waar de Nederlandse regering zetelt en het is de residentie van de koninklijke familie. De stad waar onze roots liggen en dat willen wij graag vertegenwoordigen. Daarnaast zegt ROYAL iets over ons namelijk loyaal naar elkaar toe, royaal voor de passie die we met elkaar delen.

De Red Hook Crit is 's werelds grootste baanfiets criterium met professionele road racers, baanwielrenners, fietskoeriers en urban fietsers die concurreren over meerdere rondes rond een snel en technisch circuit. Het is daarom noodzakelijk om meerdere criterium wedstrijden te rijden om ervaring op te bouwen. Bij elk criterium kunnen punten behaald worden voor je prestatie. De wedstrijden worden o.a. in New York, London, Barcelona en Milaan gehouden. Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen zal de winnaar van de Red Hook Crit series bekend gemaakt worden. meer informatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royal Den Haag from Royal Productions on Vimeo.

 

Een aantal filmpjes door ons geproduceerd:
https://vimeo.com/109439202
https://vimeo.com/105670987
Door Tito Capovilla: https://vimeo.com/112173393

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U bevindt zich hier: Fixed Gear