Kledingsponsor Tacx

Logo Tacx1

B2 logo
Bontekoe logo Roodenrijs
Steijger Heineken
Herwerden

Tacx is al bijna 20 jaar verbonden aan de Spartaan. Het merk draagt de zelfde passie voor wielersport en draagt de Spartaan een warm hart toe. Het is de enige naam die al jaren lang op ons shirt staat en hiermee is onstaan dat als men "De Spartaan" zegt dat men automatisch zegt "de Tacx renners en rensters"

We hopen dan ook nog jaren lang met deze naam op onze kleding te rijden, want wij zijn trots dit te mogen doen!

De firma Tacx begon in 1957 als een eenvoudige fietsenhandel en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatieve onderneming met een grote passie voor de wielersport. Oprichter Koos Tacx (ere lid van de Spartaan) heeft, samen met zijn vrouw, zonen, dochter en medewerkers, bereikt dat de naam Tacx een wereldwijd A-merk is geworden, dat garant staat voor kwaliteit. De Tacx trainers worden gebruikt door ’s werelds beste Pro Teams en zijn inmiddels in 54 landen een onmisbaar trainingsmaatje van profs, amateurs en sportieve toerfietsers.

Naast de trainers maakt Tacx vele andere producten voor de wielrenner of mountainbiker. zo maken ze bijvoorbeeld bidonnen, bidonhouders, gereeschap, rollerbanken, verlichting en nog veel meer. Zie ook de site www.tacx.nl

Promo filmpje Tacx Spartaan test klimtrainer voor Tacx
 

U bevindt zich hier: Club info Sponsoren Kledingsponsor Tacx