Uitslag 3e ADD Arbo Zomer Avond Competitie 2020

Het was weer een heerlijk avondje koers op de Spartaan. De 3e ADD Arbo Zomer Avond Competitie werd onder prima wedstrijd omstandigheden verreden. In het A peloton werd van alles geprobeerd om met een select groepje los te breken. Helaas deze keer zonder succes? Waren er te weinig sterke mannen? Stond de wind minder gunstig? Of komt iedereen langzaam meer in koers vorm en laten ze zich niet zo snel meer verrassen.
 

 

Het peloton werd door al die demarages wel steeds meer uitgedunt maar bleef aan het einde nog steeds aanzienlijk. De winnaar zou degene met de beste sprint zijn. Genoeg mannen die dat kunnen en langzaam drongen ze steeds maar naar voren bij het ingaan van de laatste rondes. Bij het uitkomen van de laatste bocht wat het Peter Fils die over de rapste benen beschikte. Joeri van Delft moest deze keer zijn meerdere erkennen en legde beslag op plek 2. Bartłomiej Strzelski wist het laatste podum plekje op te eisen.
 
Ook bij de B werd het uiteindelijk een massasprint. Het peloton was gesplitst in 2 groepen en de mannen vooraan moesten het gaan uitmaken. De Sprint werd gewonnen door Len, alleen die was pas vandaag lid van de Spartaan geworden en had geen chip dus ook niet in de uitslag. Hierdoor is Job Nievelstein als winnaar van de B aangewezen voor aanstormend talent Thijmen Groen op plek 2 en Sven Graaf op plek 3.
 
Uitslag is hier terug te vinden:
Klassementen hier:
 
Foto's kun je de komende dagen bij Harfoto vinden:
www.harfoto.nl
 
Sta je niet in de uitslag? Controleer dan de volgende punten:
1) Heb je een Chip
2) Is de batterij nog vol
3) Heb je je abbo bij MyLaps betaald?
4) Heb je je chip bij de KNWU aangemeld.
 
Geen correct werkende chip is geen uitslag is geen premie is geen punten voor het klassement.
 
Tot volgende week
U bevindt zich hier: Activiteiten Zomeravondcompetitie Verslagen Uitslag 3e ADD Arbo Zomer Avond Competitie 2020