Omloop van Rijswijk

5e Omloop van Rijswijk 

  

De 5e editie van de Omlooop van Rijswijk op zondag 30 juni 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Softtech International en Bike Experts.

Logo-SoftTech-VolleBedrijfsNaam  logo-bike-experts

Programma:

10:10 Masters 30+ (Amateurs/Sportklasse) 60km.

 
Omloop routekaart 150618
 

Parcours:

De 5e editie van de Omloop van Rijswijk zal plaatsvinden op dezelfde omloop sinds 2015. Deze zal de renners door de Plaspoelpolder voeren, vervolgens langs de Vliet en dan door het groen terug naar de Lange Kleiweg. Wel heeft de gemeente sinds 2017 verbeteringen  in het parcours aangebracht, zo is de drempel bij het opdraaien van de Vliet verdwenen en is het gehele stuk langs de Vliet nu geasfalteerd.

De start en finish zullen plaats vinden op ons clubparcours, de omloop zelf heeft een lengte van 6,4 km. Het clubparcours zal geneutraliseerd verlaten worden waarna de koers op de Lange Kleiweg vrijgegeven zal worden. Daarna zullen er 9 omlopen verreden worden en zal alleen bij de laatste omloop teruggekeerd worden naar het parcours, verkeersregelaars zullen de renners daar ook nogmaals op wijzen.

Het parcours is hier in detail terug te vinden. Of zie hier het Strava segment. De KOM en daarmee het parcoursrecord staat op 8:18 (45,5 km/h), op naam van Bart Vreugdenhil. (via mylaps vind er geen ronde registratie plaats, omdat slechts 1x de finish gepaseerd wordt)

 
 

 

Inschrijving, Kosten & Premies:

Om de premies en organisatie mogelijk te maken wordt er een bijdrage van €2 gevraagd bij de inschrijvingstafel.

Bijschrijven op de dag zelf, als de inschrijving nog niet vol is, kost €6 extra.

Inschrijving geschied via de KNWU site. Er worden maximaal 100 renners toegelaten.

Prijzenschema: M (30 eindprijzen)

 

Permanence + Kleed & Doucheruimte:

Clubgebouw RWV De Spartaan

Lange Kleiweg 116, Rijswijk.

Zie ook Google Maps.

 

Parkeren:

Omdat er meerdere koersen zijn deze dag (in het kadere van de Jeugdmeerdaagse van onze vereniging) kan er niet met de auto op de club geparkeerd worden. Wij adviseren om een plaats te vinden aan de Polakweg, direct gelegen aan de afrit van de A4 (afrit 10, Plaspoelpolder) of 1 van de aangrenzende straten. De Lange Kleiweg zal voor het Rijswijkse deel hiervan volledig afgesloten worden. Komt u vanuit Delft dan kunt u de Lange Kleiweg oprijden tot aan de kruising Jaagpad / 't Haantje /  Wateringseweg.

 

Erelijst:

2018 Erwin Meijer

2017 Bart Lemmen

2016 Ronald Greep

2015 Imo de Pruijssenaere de la Woestijne 

 

Podium 2018: vlnr: Kasper Schotte (2e), Erwin Meijer (1e) en Tim den Braber (3e)

20180701 omloop podium

 

 

Let op: Nog flyer van 2015, wordt nog vernieuwd.

Concept Poster

U bevindt zich hier: Activiteiten Omloop van Rijswijk