Rijswijkse Wielervereniging - De Spartaan - Laatste Nieuws

Weekend Limburg 18 en 19 mei

LimburgOp 18 en 19 mei zal weer het traditionele Limburg-weekend plaatsvinden (niet 25 en 26 mei zoals abusievelijk vermeld in de nieuwsbrief). Dit weekend is bedoeld voor ALLE leden en compleet op vrijwillige basis. De bedoeling is om zaterdags 08:00 uur van de club te vertrekken om daarna rond 11:00 uur bij het hotel aan te komen. Rond 12:00 uur zullen we dan onze eerste rit gaan rijden waarbij we zo'n beetje
alle bekende heuvels aandoen.

 

Limburgweekend

Uitgebreide info:
We verzamelen zaterdagochtend om 07:30 uur op de club waarbij de laatste spullentje in de diverse auto's kan worden gestopt. (zelf wel vooraf de autoindeling / carpoolen inregelen).
Vertek om 08:00 uur waarna we rond 11:00 uur in het hotel arriveren, vervolgens kamerindeling, omkleden en 12:30 uur op de fiets 
De zaterdagrit zal rond de 90/100 km zijn. Onderweg zullen we een stop houden voor een kop koffie met appelpunt of stuk vlaai. Daarna rijden we richting hotel waar we ons kunnen opfrissen waarna we in het hotel zullen dineren. Na het diner kan iedereen zelf invullen hoe de avond te besteden.

Zondag zullen we rond 08:00 uur opstaan waarna er zal worden ontbeten. Om 09:30 uur stappen we dan weer op de fiets en zullen we een rit rijden van rond de 60 km, met koffiestop met eventueel een appelpunt. Daarna terug naar het hotel om op te frissen en eventueel wat te eten. En dan zal er rond 14:30 uur richting de club / huis worden gereden.
De regels zijn simpel. We rijden de rit gezamenlijk tot aan de heuvel. De heuvel rijdt men in eigen tempo op maar bovenaan wachten we op elkaar.
De prijs voor dit weekend bedraagt € 120,--. In dit bedrag zit inbegrepen twee koffiestops met gebak. Het diner en het ontbijt de volgende ochtend en natuurlijk de overnachting.
Niet inbegrepen is/zijn je lunchpakket op zaterdag (zelf meenemen) de drankjes zaterdagavond en de lunch voordat we zondag naar huis rijden.
Het is de bedoeling dat we met eigen vervoer gaan vanaf de club. Heb je zelf geen vervoer of zou je juist iemand mee kunnen nemen, geef dit dan even aan bij je aanmelding. Tevens zal Jan zijn busje meenemen voor misschien wat extra materiaal.
 
Aanmelding moet gebeuren voor 15 maart via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bedrag van € 120,-- zal uiterlijk 15 april voldaan moeten worden op rekeningnummer NL53 RABO0354439332 t.n.v. J Harrevelt en bij vermelding Limburg weekend.
Dus meld je zo bijtijds mogelijk aan en vergeet daarbij niet te vermelden of je met iemand mee moet rijden of dat je juist iemand mee kan nemen. We zien jullie aanmelding graag tegemoet en gaan er een mooi fietsfeestje van maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
 
Eric van Bruggen en Jan Harrevelt
U bevindt zich hier: Homepagina Nieuws Weekend Limburg 18 en 19 mei