Rijswijkse Wielervereniging - De Spartaan - Laatste Nieuws

Weekend Limburg 18 en 19 mei

LimburgOp 18 en 19 mei zal weer het traditionele Limburg-weekend plaatsvinden (niet 25 en 26 mei zoals abusievelijk vermeld in de nieuwsbrief). Dit weekend is bedoeld voor ALLE leden en compleet op vrijwillige basis. De bedoeling is om zaterdags 08:00 uur van de club te vertrekken om daarna rond 11:00 uur bij het hotel aan te komen. Rond 12:00 uur zullen we dan onze eerste rit gaan rijden waarbij we zo'n beetje
alle bekende heuvels aandoen.

 

Lees meer...

Uitslagen Vossenjacht 2018-2019

foto 16Uitslagen en Eindstand seizoen 18/19
De ranglijst is opgemaakt uit de de beste 10 uitslagen van de deelnemer.
voor foto's zie Harfoto.nl 
Voor het verslag van Cobus klikhier

A top 3   B top 3
A3   B3

 

Lees meer...

MTB-Kinderfeesten

Jos Luijten, onze jeugd-MTB-trainer gaat zijn activiteiten uitbreiden! Deze week heeft het bestuur van De Spartaan met hem een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hij gaat onder de naam van MTBFUN kinderfeestjes op mountainbikes organiseren, voornamelijk in het Elsenburgerbos. Verzamelplaats zal zijn de kantine van de Spartaan. In overleg zijn ook clinics en tochten mogelijk, in principe in het hele land. MTBFUN mag gebruik maken van de container onder de brug naar het middenterrein en betaalt de Spartaan voor de huur en voor het gebruik van de kantine. Spartaanleden krijgen ter introductie dit kalenderjaar een korting van 50% op de tarieven; vanaf 1 januari 2012 geldt een korting van 20%. Over een jaar zal de overeenkomst worden geƫvalueerd en bezien worden of deze samenwerking wordt voortgezet.
De Spartaan wenst Jos Luijten veel succes met MTBFUN. Voor meer info: zie www.MTBFUN.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groot of klein bedrag, pinnen mag!

Vanaf heden kunnen we pinnen in het clubhuis.
Kleding, drankjes, contributie en broodjes bal kunnen onbeperkt met uw bankpas worden afgerekend.
Dus groot of niet te klein bedrag . . . pinnen mag!

Ploegleider en mechanieker gezocht

Voor volgend seizoen zijn de amateurs voor de klassiekers en meerdaagses (ca. 10 koersdagen) op zoek naar:
- Ploegleider (m/v)
- Mechanieker (m/v)

De amateurploeg bestaat uit een groep enthousiaste renners die tijdens klassiekers en verschillende meerdaagses hulp kunnen gebruiken. Ervaring is niet noodzakelijk, wel enig wielerinzicht. Mocht het je leuk lijken altijd al eens onderdeel uit te maken van de koers, stuur dan een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook met hulp bij een enkele koersdag zijn we al enorm geholpen!

Een tijdperk stopt


clubblad laatste

Download

Ook ons clubblad is ondergeschikt geworden aan de digitale media als websites, Twitter en facebook. Alle berichtgevingen in een clubblad is al snel oud nieuws. Daarom heeft de club besloten het allerlaatste clubblad uit te brengen en voortaan gebruik te (laten) maken van de bovengenoemde media. Het laatste clubblad is extra dik vanwege foto's en een compilatie van verslagen die in de loop der jaren zijn gepubliceerd.

Mocht u het allerlaatste clubblad in papierformaat willen hebben, dan kan u die in het clubhuis ophalen. In het allerlaatste clubblad oa:

  • De geschiedenis van de Spartaan
  • Henk Ammerlaan, de oprichter van de Spartaan
  • Fietsen in een groep, een kunst apart
  • Terugblik op het jubileumjaar 75 jaar
  • Clubkampioenschappen
  • Thijs Herben memorial
  • Diverse foto's uit de oude doos
  • Jeugdkamp 2013
  • Vriezah en Kaut

      Dit en nog veel meer in dit allerlaatste clubblad!

U bevindt zich hier: Homepagina Nieuws