Rijswijkse Wielervereniging - De Spartaan - Laatste Nieuws

Uitslagen Vossenjacht 2017-2018

Uitslagen vossenjachten, voor foto's zie Harfoto.nl winnaars 2018
En de dit zijn de winnaars van 2017-2018;
Len Konings;
Co Thelosen;
Robbert Schaap; en
Juul Hubert

4 februari kunnen de liefhebbers verder bij Pijnacker.
Vo
or het verslag van Cobus klik hier

Lees meer...

Nico's Fiets

Als u zich afvoreg wat het geheim was van wijlen Nico van Adrichem dat hij zo goed en makkelijk reed? Nou Nico was een bescheiden maar getallenteerde renner en  het materiaal was het bovenste beste. Zijn Batavus Carbon Professional X is te koop. 50cm Campagnolo afgemonteerd.
Speciaal voor raceliefhebbers heeft Batavus een replica van de Professional X van het P3 Transfer – Batavus Raceteam op de markt gezet en dit is 'm.
Bieden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20170921 142023

 20170921 142222
 20170921 142110  20170921 142150 20170921 142142

HARTVERWARMEND

Dank

Nico van Adrichem dankt op deze wijze alle Spartanen voor hun medeleven en belangstelling in welke vorm dan ook. Vele kaarten met beterschapswensen, telefoontjes, bloemen en fruit waren en zijn -nog steeds- hartverwarmend. Het is ondoenlijk iedereen persoonlijk te bedanken, vandaar deze wijze. Nico hoopt snel weer iedereen te zien, op de club en anders op de fiets.

Nico werd begin dit jaar geconfronteerd met terugkerend vocht bij de longen. Onderzoek wees uit dat een tumor op zijn longvlies de boosdoener is. Nico ondergaat een chemokuur en met ups en downs is genezing in gang gezet.

MTB-Kinderfeesten

Jos Luijten, onze jeugd-MTB-trainer gaat zijn activiteiten uitbreiden! Deze week heeft het bestuur van De Spartaan met hem een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hij gaat onder de naam van MTBFUN kinderfeestjes op mountainbikes organiseren, voornamelijk in het Elsenburgerbos. Verzamelplaats zal zijn de kantine van de Spartaan. In overleg zijn ook clinics en tochten mogelijk, in principe in het hele land. MTBFUN mag gebruik maken van de container onder de brug naar het middenterrein en betaalt de Spartaan voor de huur en voor het gebruik van de kantine. Spartaanleden krijgen ter introductie dit kalenderjaar een korting van 50% op de tarieven; vanaf 1 januari 2012 geldt een korting van 20%. Over een jaar zal de overeenkomst worden geëvalueerd en bezien worden of deze samenwerking wordt voortgezet.
De Spartaan wenst Jos Luijten veel succes met MTBFUN. Voor meer info: zie www.MTBFUN.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groot of klein bedrag, pinnen mag!

Vanaf heden kunnen we pinnen in het clubhuis.
Kleding, drankjes, contributie en broodjes bal kunnen onbeperkt met uw bankpas worden afgerekend.
Dus groot of niet te klein bedrag . . . pinnen mag!

Ploegleider en mechanieker gezocht

Voor volgend seizoen zijn de amateurs voor de klassiekers en meerdaagses (ca. 10 koersdagen) op zoek naar:
- Ploegleider (m/v)
- Mechanieker (m/v)

De amateurploeg bestaat uit een groep enthousiaste renners die tijdens klassiekers en verschillende meerdaagses hulp kunnen gebruiken. Ervaring is niet noodzakelijk, wel enig wielerinzicht. Mocht het je leuk lijken altijd al eens onderdeel uit te maken van de koers, stuur dan een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook met hulp bij een enkele koersdag zijn we al enorm geholpen!

U bevindt zich hier: Homepagina Nieuws