Rijswijkse Wielervereniging - De Spartaan - Laatste Nieuws

De Spartaan gaat onder begeleiding van Stramien 2000 digitaal!

logo1024 Wij zijn verheugd weer een nieuwe sponsor te kunnen toevoegen aan de Jeugdmeerdaagse. Bouwkundig werkburo Stramien 2000 is een facilitair buro voor architecten, aannemers, semi overheid en particulieren. Zij zijn sterk in creatieve oplossingen volgens uw wensen en regulerende regelgeving. 

clubhuis

Beweeg de muis over het plaatje.

Stramien 2000 heeft ons clubhuis digitaal in 3Dimensies ingemeten en gaat met ons samen voorstellen ontwikkelen om het clubhuis voor te bereiden op een nieuwe toekomst. 

IMG 20160310 183737
Daarna ontwikkelen we samen 2 of 3 digitale varianten die we aan de leden kunnen voorleggen om het clubhuis te gaan veranderen. We gaan het 80-jarig jubileum gebruiken om iets moderner op ons 100 jarig bestaan af te gaan. Uiteraard is het niet de bedoeling om onze historie op te geven, dus ook de historie en oude inbreng moet een plaats krijgen. Doormiddel van een digitaal mood board kunnen de leden meebeslissen hoe we de toekomst ingaan en het oude kunnen behouden.Wij bedanken Stramien 2000 voor hun inzet en verwelkomen een sponsor die ook voor onze leden en relaties veel kan betekenen in bouwkundige adviezen en het digitaliseren van gebouwen of bouwplannen.

U bevindt zich hier: Rijswijkse JMD Nieuws De Spartaan gaat onder begeleiding van Stramien 2000 digitaal!