Rijswijkse Wielervereniging - De Spartaan - Laatste Nieuws

Inschrijving Jeugdmeerdaagse 2019 geopend

jmd01

Vanaf nu kan je je weer inschrijven voor alweer de 6e editie van de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse.
Voor meer informatie en inschrijven kijk je op www.jeugdmeerdaagse.nl

Nieuwe Sponsoren JMD

Bike Experts

bikeexperts

 

Altijd 10% korting voor leden bij:
BIKE EXPERTS
Van Baerlestraat 87-89 Den Haag
www.Bike-X.nl

Stayokay

Wij zijn verheugd weer een nieuwe sponsor te kunnen toevoegen aan de Jeugdmeerdaagse. Stayokay biedt alle deelnemers de kans om tegen een mooie korting van 10% te overnachten in de mooie Hofstad.

Opnieuw kunnen wij, met trots een krachtige partner publiceren die de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse naar een volgend niveau tilt om het evenement te brengen tot de meerdaagse wedstrijd van binnen de Randstad. Boek via de bijgevoegde kortingscode en begin uitgerust aan de wedstrijden.

pdfLOGO

 

 

De Spartaan gaat onder begeleiding van Stramien 2000 digitaal!

logo1024 Wij zijn verheugd weer een nieuwe sponsor te kunnen toevoegen aan de Jeugdmeerdaagse. Bouwkundig werkburo Stramien 2000 is een facilitair buro voor architecten, aannemers, semi overheid en particulieren. Zij zijn sterk in creatieve oplossingen volgens uw wensen en regulerende regelgeving. 

clubhuis

Beweeg de muis over het plaatje.

Stramien 2000 heeft ons clubhuis digitaal in 3Dimensies ingemeten en gaat met ons samen voorstellen ontwikkelen om het clubhuis voor te bereiden op een nieuwe toekomst. 

IMG 20160310 183737
Daarna ontwikkelen we samen 2 of 3 digitale varianten die we aan de leden kunnen voorleggen om het clubhuis te gaan veranderen. We gaan het 80-jarig jubileum gebruiken om iets moderner op ons 100 jarig bestaan af te gaan. Uiteraard is het niet de bedoeling om onze historie op te geven, dus ook de historie en oude inbreng moet een plaats krijgen. Doormiddel van een digitaal mood board kunnen de leden meebeslissen hoe we de toekomst ingaan en het oude kunnen behouden.Wij bedanken Stramien 2000 voor hun inzet en verwelkomen een sponsor die ook voor onze leden en relaties veel kan betekenen in bouwkundige adviezen en het digitaliseren van gebouwen of bouwplannen.

Actie Fietsslot by Uncle Gadget

Uncle gadgetEen eind fietsen maar geen zin om een zwaar slot mee te nemen? Dan is het fietsslot van Uncle Gadget echt wat voor jou. Dit slot past zo in je jaszak en weegt niet meer dan 4 kiezels. Het slot werkt met 3 cijfers, zodat je ook het sleuteltje niet mee hoeft te zeulen.

Super handig voor een racefiets of mountainbike.
Bij het bestellen van dit fietsslot kan je de code ‘spartaan2016’ (kleine letters) gebruiken om geen verzendkosten te betalen. Je kan het slot dan op jouw gewenst moment ophalen in het clubhuis. En elk fietsslot dat verkocht wordt gaat een bedrag naar de vereniging.

Bestel het fietsslot van Uncle Gadget
Download hier de handleiding fietsslot

slot1

Plus- en minpunten
- Lichtgewicht fietsslot
- Lange kabel (80 cm)
- Staalkabel met kunststof omhulsel
- Je moet wel de code onthouden

Specificaties
- Staalkabel
- Weerbestendig
- Weegt: 120 gram
- Afmetingen: 7 cm x 5 cm x 3 cm
- Drie-cijferige code

 

Voorbereiding 3e Rijswijkse Jeugdmeerdaagse

Wij zijn verheugd om een nieuwe sponsor aan de 3e editie van de Rijswijkse Jeugmeerdaagse bekend te kunnen maken. Bakkerij Roodenrijs zal ons evenement ondersteunen door voldoende broodjes en 2 taarten beschikbaar te stellen. De taarten zijn te winnen als extra prijs voor de beste jeugdploeg na 3 dagen en voor de winnaar van de omloop bij de amateurs. Bakkerij Roodenrijs alvast hartelijk dank!

Logo Hout Roodenrijs hof

 

2 februari is de inschrijving gestart. Bekijk het puldownmenu RijswijkseJMD op de site.

Nieuw in 2016
Categorie 1 en 2 rijden alleen zaterdag en zondag.
Ook voor Nieuwelingen Heren en Junioren Dames. 
Klik hier voor de film van 2015Linkplaatje naar film

 

Foto's Rijswijkse JMD

Fotokoos heeft weer enorm veel prachtige foto's gemaakt van de Rijswijkse JMD.

www.fotokoos.info

U bevindt zich hier: Rijswijkse JMD Nieuws